Wij kunnen u helpen bij tal van verbouwingen alsook aanbouwen aan bestaande woningen.

Woningen

Eindelijk van plan om één ruimte te maken van de keuken en de woonkamer? Wordt het tijd om die oude ongebruikte schoorsteenmantel weg te halen uit de woonkamer? Of is de huidige veranda te klein geworden om de kleinkinderen in te spelen? Voor al uw verbouwingen en aanbouwen kan u bij ons terecht.

Cuelenaere_Still_ (11).png

winkel- en horecaverbouwing

Winkelinrichtingen dienen af en toe in een nieuw jasje gestoken te worden. Hetzelfde geldt als u een restaurant of andere horecazaak uitbaat. Met vele jaren ervaring in dit soort verbouwingen in de stad Sluis helpen wij u graag verder met uw bouwproject. Bezoek onze contactpagina om meer informatie in te winnen. 

DSC_0649.JPG

graaf- en sloopwerken

Verbouwingen gaan natuurlijk gepaard met het nodige sloop- en breekwerk. Ook dat hoeft u niet zelf te doen, in een mum van tijd breken we het bestaande weg om plaats te maken voor het nieuwe. Ook als u bijvoorbeeld een nieuw tuinhuis wil bouwen, kunnen wij u helpen bij het uitgraven van de funderingen met het juiste materiaal om snel en efficiënt te werken.

Cuelenaere_Still_ (6).png

Banners.00_00_48_08.Still002.jpg

Naast verbouwingen kan u bij ons terecht voor al uw nieuwbouwprojecten van fundering tot dakpan.

Timmerwerken

Ziet u uw gevel of een deel van de gevel liever in hout, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Net als een op maat gemaakte houten veranda, tuinhuis of buitenhuis bekleed met hout.

Metselwerk

Wilt u uw nieuwe gevel in klassiek metselwerk verwezenlijkt zien, dan kan u bij ons terecht. Onze mensen zijn all-round medewerkers met jaren metselervaring. Van ruwbouw tot facadesteen.

CuelenaereWerfvideo_Selectie ruwe beelden.00_01_00_11.Still002.jpg

Dakwerken

Of u nu kiest voor een houten dakgebinte met klassieke dakpan of een metaalconstructie met prefab isolatiepanelen, wij staan u bij in woord en daad.

Isolatiewerken

Nadat u een keuze gemaakt hebt in het metselwerken voorzien wij uw nieuwbouw van de wettelijk voorgeschreven isolatienorm. Dat start al tijdens de funderingswerken.

Afwerking en gipswerken

Na de ruwbouw en dakwerken stopt het werk voor ons niet. We nemen ook de afwerking binnen- en buitenshuis voor ons rekening zoals het plaatsen van raamkozijnen, binnendeuren en trappen in uw nieuwe woonst. Kiest u voor gips als wand- of plafondmateriaal dan kunnen wij dat voor u plaatsen.

Fundering

Wij bouwen uw nieuwbouw van A tot Z. Dat wil zeggen van het graven van de fundering met eigen kraanmateriaal tot het leggen van de dakpannen.

CuelenaereWerfvideo_Selectie ruwe beelden.00_01_01_16.Still003.jpg

Banners.00_01_04_17.Still003.jpg

Wij hebben het nodige grote materieel om grote industriële projecten op ons te nemen.

Zowel voor het plaatsen van de metaalconstructie en wandpanelen als geïsoleerde dakpanelen als gemetselde wanden. 

Cuelenaere_Still_ (3).png
Cuelenaere_Still_ (4).png

Banners.00_01_26_22.Still004.jpg

Door nauwe samenwerking met gespecialiseerde onderaannemers wordt alles op elkaar afgestemd en hoeft uw project geen onnodige vertraging op te lopen. Bovendien hoeft u zelf niet wakker te liggen wie u wanneer moet contacteren, wij kunnen u de juiste mensen aanbevelen op de juiste moment. Hieronder vindt u een greep uit de verschillende vakmensen waar we mee samen werken

Stucadoorwerken

Als u de stucadoorwerken aan ons overlaat, zorgen wij ervoor dat ze meteen na de elektriciens en loodgieters aan het werk kunnen zodat de bouw nooit stil ligt. 

Elektriciteits- en loodgieterwerken

In de loop van uw verbouwing of nieuwbouw zorgen we voor elektriciens en loodgieters in onze buurt om gelijktijdig met onze werken de nodige nutsvoorzieningen te treffen.

Metaalconstructie

We tekenen samen met u een plan uit voor uw nieuwe hangaar en werkplaats om de juiste metaalconstructie ineen te zetten.

DSC_0695.JPG

Tegelwerken

We brengen u in contact met vakmensen waar u tijdens de bouwwerken terecht kan om de vloer- en wandtegels, natuursteen of parket naar keuze uit te kiezen.

voegwerken

Bij klassiek metselwerk hoort ook het nodige voegwerk. Ook hier werken we samen met de juiste diensten.

Schilderwerken

Geen zin om zelf te schilderen? Geen nood, we werken samen met de beste schilderbedrijven uit de buurt om uw binnen- en buitenmuren van een nieuw likje verf te voorzien.