Banners.00_00_48_08.Still002.jpg

Naast verbouwingen kan u bij ons terecht voor al uw nieuwbouwprojecten van fundering tot dakpan.

Timmerwerken

Ziet u uw gevel of een deel van de gevel liever in hout, dan kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Net als een op maat gemaakte houten veranda, tuinhuis of buitenhuis bekleed met hout.

Metselwerk

Wilt u uw nieuwe gevel in klassiek metselwerk verwezenlijkt zien, dan kan u bij ons terecht. Onze mensen zijn all-round medewerkers met jaren metselervaring. Van ruwbouw tot facadesteen.

CuelenaereWerfvideo_Selectie ruwe beelden.00_01_00_11.Still002.jpg

Dakwerken

Of u nu kiest voor een houten dakgebinte met klassieke dakpan of een metaalconstructie met prefab isolatiepanelen, wij staan u bij in woord en daad.

Isolatiewerken

Nadat u een keuze gemaakt hebt in het metselwerken voorzien wij uw nieuwbouw van de wettelijk voorgeschreven isolatienorm. Dat start al tijdens de funderingswerken.

Afwerking en gipswerken

Na de ruwbouw en dakwerken stopt het werk voor ons niet. We nemen ook de afwerking binnen- en buitenshuis voor ons rekening zoals het plaatsen van raamkozijnen, binnendeuren en trappen in uw nieuwe woonst. Kiest u voor gips als wand- of plafondmateriaal dan kunnen wij dat voor u plaatsen.

Fundering

Wij bouwen uw nieuwbouw van A tot Z. Dat wil zeggen van het graven van de fundering met eigen kraanmateriaal tot het leggen van de dakpannen.

CuelenaereWerfvideo_Selectie ruwe beelden.00_01_01_16.Still003.jpg